Három animációs stúdió dobta egy kalapba filmterveit, hogy a rajongók bekukkanthassanak a készülő projektek kulisszái mögé.

„Az animációs fantasztikus és izgalmas korszaka ez a Disney-nél és a Pixarnál” – nyilatkozta John Lasseter, a Walt Disney és a Pixar Animation Studios kreatív igazgatója. – „Három stúdiónk alkotói nagyon tehetségesek – filmjeik meghatóak és gyönyörűek, mégis nagyon különböznek egymástól. Kifejezetten izgalmas számomra, hogy megoszthatom e műveket a közönséggel!”
A rendezvényen a Walt Disney Animation Studios, a Pixar Animation Studios és a Disneytoon Studios következő filmjei kerültek terítékre, lássunk, milyen animációkat várhatunk a közeljövőben a mozik vásznaira!

Toy Story OF TERROR (Pixar)
30 perces félelmetes kaland a nagysikerű Toy Story hőseivel. A játékok egy mókás túrára indulnak, ám minden rosszra fordul, amikor megszállnak egy útmelléki motelben… főleg, amikor nem sokkal később egyikük eltűnik!

Jégvarázs (Walt Disney)
A Tarzan (1999) rendezőjének és a Rontó Ralph (2012) társforgatókönyvírójának közös egészestés filmjében a rettenthetetlen Anna összefog a zord hegyiemberrel, Kristoffal és annak hű rénszarvasával, Svennel, hogy kiszabadítsák Anna testvérét, Elsát az örök tél birodalmából, Arendelle-ből. A film az idei karácsonyi szezon egyik fő slágere lesz.

Get a Horse (Walt Disney)
A Disney-életút gyökereihez nyúlik vissza ez a fekete-fehérben és hagyományos animációval készített rövidfilm, melyben Miki Egér legújabb kalandját láthatjuk majd sok régi ismerőssel nyakonöntve.

The Pirate Fairy (Disneytoon)
A legújabb Tündér-filmben Csingiling és társai Zarina megmentésére indulnak, aki beállt Koponya Hegy kalózai közé. A tündéri premier 2014 tavaszán várható.

The Good Dinosaur (Pixar)
A Pixar következő egész estés filmje (premier 2014 nyarán) eljátszik azzal a gondolattal, hogy mi történt volna, ha anno a kataklizmát okozó meteor elkerüli a Földet, és a dinoszauruszok sosem halnak ki? Arlo, a melegszívű apatoszaurusz utazásán keresztül ismerjük meg ezt a világot, melyben segítségére lesz egy Spot névre hallgató embergyermek is.

Party Central (Pixar)
Hat perces rövidfilm Mike-kal és Sully-val, melyben hőseink bemutatják, hogy a Szörny Egyetemen hogyan kell egy igazán jót bulizni.

Repcsik: Fire & Rescue (Disneytoon)
A Repcsik folytatásában Rozsdás beáll egy merész tűzoltó osztagba, akik egy nemzeti parkot őriznek. Természetesen nemsokára sosem látott futótűz szabadul el a parkban, így ismét hősökre lesz szükség. A premiert 2014 júliusára tervezik.

Big Hero 6 (Walt Disney)
A Disney és a Marvel közös munkájának gyümölcsében a robotika területén zseni Hiro Hamada, hogy megmentse szeretett városát, San Fransokyot, robotsegédjével, Baymaxszel együtt beáll több más bűnvadász közé, hogy hatan együtt kisöpörjék a szemetet a város utcáiról. Premier: 2014. november 7.

Legend of the NeverBeast (Disneytoon)
A 2015 tavaszára időzített rajzfilmben Csingilingék megismerkednek egy hatalmas és titokzatos lénnyel, a NeverBeasttel, akit egyesek el akarnak pusztítani, pedig lehet, hogy a szörny nem is olyan gonosz, mint amilyennek tűnik…

Inside Out (Pixar)
Peter Docter (Szörny Rt., Fel!) legújabb filmje nem a megszokott körülmények között játszódik: egy kislány elméjében, ahol öt érzelem – az Öröm, a Szomorúság, az Undor, a Félelem és a Düh különböző keverékei határozzák meg a gyermek életét. A különleges film 2015 júniusában kerülne a mozikba.

Szenilla nyomában (Pixar)
Folytatódik a Némó nyomában, méghozzá az eredeti rendező, Andrew Stanton tolmácsolásában. Visszatér Szenilla és Pizsi is, a címhez hűen pedig ezúttal a feledékeny, ám szeretnivaló Szenilla szorul majd segítségre. Premier: 2015. november 25.

Zootopia (Walt Disney)
A Byron Howard (Volt, Aranyhaj és a nagy gubanc) rendezte animáció egy állatvilágban játszódik, melyben a pergő nyelvű róka élete fordul fel fenekestül, mikor olyan bűnnel vádolják, amit el sem követett. Menekülnie kell, a nyomában pedig egy rettenthetetlen nyúlzsaru lohol… 2016-tól a mozikban.

Hírek |