Villám McQueennek új kalandjában bizonyítania kell, hogy még mindig ő a legjobb a versenypályákon. 2017 nyarán a mozikban!

Részletek

Jack Sparrow kapitány 2017-ben visszatér! A szórakozott kalóz ezúttal Salazar kapitánnyal és kompániájával néz farkasszemet.

Részletek

A galaxis őrzői visszatérnek egy kozmikus méretű kalandban a legtutibb slágerekkel és a legszédítőbb akciókkal – 2017 májusától a mozikban!

Részletek

Kamenárt, a gyilkossági csoport nyomozóját brutális bűntény helyszínére hívják. Csakhamar kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: néhai lánya legjobb barátnője, akit felelősnek tart gyermeke elvesztéséért.

Részletek

A klasszikus történet új filmváltozatában életre kel a páratlan szépségű fiatal lány és a zord szörnyeteg igaz szerelmének története. Légy a vendégünk 2017-ben a mozikban!

Részletek

Egy briliáns versenyló új gazdájára rátalál a szerelem, miközben bosszúját forralja apja gyilkosa ellen.

Részletek

Egy indiai fiatalember rég elveszett családjának felkutatására indul – a nem mindennapi igaz történet.

Részletek

Miként vált egy egyszerű hamburgerezőből a világ legismertebb gyorsétteremlánca? A válasz egyetlen név: Ray Kroc. A karizmatikus üzletembert az Oscar-jelölt Michael Keaton alakítja.

Részletek

A kis Félicie elindul, hogy megvalósítsa álmát: a párizsi balett legjobb táncosa lesz!

Részletek

A lázadók egy csoportját azzal bízzák meg, hogy lopják el a Birodalom készülő szuperfegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát.

Részletek