Felhasználási feltételek

A www.forumhungary.hu címen elérhető weboldal tartalmának böngészése során a látogatók elfogadják az alábbi felhasználási feltételeket. Amennyiben nem értenek egyet az alábbiakban foglaltakkal, kérjük hagyják el a weboldalt (szükség esetén töröljék a böngészési előzményeket is).

Általános Információk

A Forum Hungary arra törekszik, hogy a www.forumhungary.hu címen elérhető weboldal tartalma maximálisan megfeleljen a valóságnak és minden ott megjelenő információ pontos legyen. A cég fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztassa a fenti címen elérhető tartalmat és vonatkozó információkat, legyen szó módosításról, vagy törlésről. A Forum Hungary nem vállal felelősséget a weboldal tartalmának esetleges hiányosságaiért vagy pontatlanságaiért.

Az oldalra belépve annak látogatói elfogadják, hogy az itt szereplő információk felhasználása saját felelősségükre történik. A Forum Hungary nem vállal felelősséget a weboldalon megjelent információkkal összefüggésbe hozható esetleges anyagi vagy egyéb jellegű veszteség vagy káresemények miatt.

A Forum Hungary nem tartozik felelősséggel olyan, esetlegesen bekövetkező anyagi kárért, üzemzavarért, költségekért, amelyek közvetlenül vagy közvetve a weboldal meglátogatásából fakadhatnak, illetve ezt követően a számítógépre, vagy egyéb digitális eszközre azt károsító vírus, rosszindulatú szoftver, alkalmazás vagy kód kerül, valamint illetéktelen behatolás és/vagy adatlopás történik a felhasználó rendszerében. A Forum Hungary szintén nem vállal felelősséget esetleges információtovábbítási késedelmekből, vonal-, vagy egyéb kapcsolati hibákért.

A www.forumhungary.hu weboldal bármely látogatója, aki információt szolgáltat a Forum Hungary-
nek, elfogadja, hogy a cég korlátlan jogosultságot szerez az információ bármilyen formában történő felhasználására. Az így nyújtott információ nyilvánosnak minősül, ellenérték nélkül.

Oldalunk a látogatások elemzése és marketing célok érdekében sütiket használ.

A személyes adatok védelme

Amennyiben a Forum Hungary – a www.forumhungary.hu címen elérhető weboldal használata során személyes adat közlésére kerülne sor, úgy azt a Forum Hungary a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

A Forum Hungary a weboldal látogatói által esetlegesen megadott adatokat és információkat – nem kizárólagosan – az alábbi célokra felhasználhatja vevői szokások elemzésére, piackutatásra, piaci elemzésre,ingyenes nyeremény és egyéb játékok lebonyolítására, tájékoztatásra (termékek, szolgáltatások, akciók), reklamációk és megrendelések lebonyolítására, illetve látogatottsági statisztikák készítésére.

A Forum Hungary valamennyi – ügyfelekre, üzleti és egyéb partnerekre – vonatkozó információt üzleti titokként kezel. Ez alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Forum Hungary-hez eljuttatott valamennyi adat kezelése azonos az információk egyéb úton történő beszerzését követő adatkezeléssel.

A www.forumhungary.hu weboldalról további cégek és más szervezetek weboldalára is eljuthatnak a látogatók. A Forum Hungary nem vállal felelősséget a más címeken elérhető oldalakon szereplő adatok tartalmáért, illetve a felhasználók és adataik biztonságáért.

Szerzői jogi feltételek

A www.forumhungary.hu címen elérhető weboldal teljes képi-, hang- és szöveges tartalma, a weboldal grafikai struktúrája és kódállománya szerzői jogi és védjegy-oltalom alatt állnak. Bármilyen tartalmi elem személyes használaton túli felhasználása kizárólag a Forum Hungary előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A Forum Hungary a fentiektől eltérő felhasználás esetén szerzői jogi, polgári és büntetőjogi eljárást indíthat.