ie8 please update browser

A sztori

Thor története folytatódik! A 2011-es Thor, valamint a 2012-es Bosszúállók után a rettenthetetlen asgardi istenség továbbra is azon ügyködik, hogy megvédje a Földet és a további Kilenc Világot az univerzum sötét erőitől. Felbukkan azonban egy ősi faj, vezetőjükkel, a kíméletlen és bosszúszomjas Malekith-tel az élen, hogy sötétségbe taszítsa az összes világot. Thornak olyan ellenséggel kell ezúttal felvennie a harcot, akivel még Odin és egész Asgard sem tud elbánni, így eddigi legveszélyesebb és egyben legszemélyesebb utazása veszi kezdetét, melynek során újra találkozik földi szerelmével, Jane-nel, és amelyben mindent fel kell áldoznia a jó ügyért.


A főszerepekben: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins, mint Odin.


"A történet alapja a Super Hero Thor képregény, mely a Journey into Mystery című Marvel füzetben jelent meg, 1962-ben. Don Payne története alapján a forgatókönyvet Christopher Yost, Christopher Markus és Stephen McFeely írták, rendezte: Alan Taylor, a producer Kevin Feige volt.

Bemutató: 2013. november 14.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

video